ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми прагнемо забезпечити захист і конфіденційність особистої інформації або персональних даних, що надаються для цілей, зазначених нижче. Таким чином, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» («Закон про захист даних »), дане повідомлення інформує Вас про те, яку особисту інформацію ми збираємо, мету їх обробляється, і яким чином Ви можете реалізовувати свої індивідуальні права на: доступ, оновлення, зміну або знищення такої інформації.

1. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ

Данні які завантажуються

Комп’ютерні системи, які керують процесами обробки даних під час звичного для Вас процесу роботи, під час свого нормального функціонування, передають Ваші дані відповідно до комунікаційних протоколів інтернету. Такі дані збираються не для того, щоб ідентифікувати Вас, але можуть привести до Вашої ідентифікації, якщо, наприклад, будуть поєднанні з даними, які отримуються від третіх сторін. Ця категорія даних включає IP-адресу і доменне ім'я комп'ютера, URI-адресу (уніфікований ідентифікатор ресурсу) запитуваних ресурсів, час запиту, використаний метод для відправки запиту на сервер, розмір файлу отриманого у відповідь, числовий код, який вказує на статус відповіді від сервера і інші параметри, пов'язані з Вашою операційною системою. Такі дані використовуються тільки для отримання анонімної статистичної інформації про використання нашого веб-сайту з метою перевірки його належного функціонування та видаляються відразу ж після обробки. Такі дані можуть бути використані для встановлення відповідальності у разі ймовірних комп'ютерних злочинів проти нашого веб-сайту.

Дані при реєстрації

Ми будемо обробляти персональні дані, які Ви надаєте, коли Ви реєструєтесь на нашому сайті, а також тоді, коли Ви будете звертатися до нас з проханням про надання інформації, допомоги або при купівлі товарів Whirlpool, тільки з метою досягнення цілей, викладених у цій політиці. 

Дані, зібрані за допомогою куки (надалі – cookies) і подібних технологій

Cookies – це невеликі текстові файли, відправлені на пристрій користувача відвідуваним веб-сайтом. Cookies зберігаються в пам'яті пристрою і використовуються для доступу до сайту (наприклад, комп'ютер, смартфон, планшет і будь-який інший пристрій, що використовується для доступу до сайтів). Коли користувачі отримують доступ до сайту ще раз, браузер зчитує сookies, які пристрій вже запам’ятав і передає дані на сайт, який спочатку створив сookies. Наш веб-сайт використовує різні типи сookies і подібні технології відстеження для різних цілей. Щоб дізнатися більше про сookies та їх використання, ми створили спеціальний розділ, який ми рекомендуємо Вам прочитати, перейшовши за наступним посиланням (link to cookies detailed description)

2. ЦІЛІ ОБРОБКИ

2.А Після того, як ми отримали персональні дані, ми будемо обробляти їх для наступних цілей:

• Надати Вам можливість зареєструвати профіль (акаунт) на Ваше ім'я, щоб заповнити форму реєстрації товару, щоб зв'язатися з Вами з метою надання допомоги та / або для завершення заповнення «форми-замовлення», яку Ви передаєте нам для покупки товару;
• Для спілкування з Вами після придбання товару, з метою гарантійного обслуговування, а також з метою запобігання шахрайства, повернення товару, ведення обліку та відстеження наших взаємовідносин і листування з Вами, супроводження Вашої участі в наших конкурсах або розіграшах, надання відповідей на Ваші запитання щододотримання законодавства, а також внутрішнього обліку, адміністративних і податкових вимог, процесів і політики;
• Оскільки надання Ваших персональних даних для цілей, зазначених в розділі 2.А не є обов'язковим, Ви не зобов'язані створювати профіль (акаунт) / або реєструвати товар, в такому випадку, у разі Вашого рішення не відправляти заповнену форму, ми не зможемо надати відповідь та послуги на Ваші запити . Крім того, якщо Ви надаєте нам персональні дані ваших родичів, друзів чи інших осіб, тим самим Ви підтверджуєте і гарантуєте, що отримали відповідну згоду від цих осіб на розголошення їх персональних даних для цілей, викладених в цій Політиці про конфіденційність і Cookies повідомленні.

2.Б Крім цілей, перерахованих вище, з якими Ви погодились, ми можемо використовувати персональні дані для аналізу Вашої поведінки як споживача, переваг, звичок, потреб і вибору, а також для e-mail листування, SMS, MMS, листів, повідомлень через чат, соціальні мережі, мобільні додатки, факс, пошту, які стосуються:

• Реклами про новинки, подарунки, інформації про товари або випуск нових товарів, рекламних акцій / пропозицій продажу або інтернет-пропозицій з продажу (побутової техніки, аксесуарів, витратних матеріалів) від Whirlpool, і, з Вашої згоди, також наших вибраних комерційних партнерів, перелік яких може бути надано на запит, які ми вважаємо можуть Вас зацікавити;
• маркетингових та комерційних пропозицій і інформації (наприклад, листів) про розширені гарантії надані Whirlpool, на товари, які Ви зареєстрували або до яких виявили інтерес;
• запрошень для участі в опитуваннях серед покупців;
• запрошень для участі в лотереях, змаганнях та іграх, ярмарках, демонстраціях товарів та майстер класах з приготування їжі.).

Надання інформації для маркетингових цілей і цілей, пов’язаних із реєстрацією Вашого профілю, що зазначені в розділі 2Б цієї статті не є обов'язковим, і ненадання такої інформації не завадить Вам використовувати наш веб-сайт, створити свій профіль (акаунт) або отримати нашу допомогу. Ви в будь-який момент можете відкликати свою згоду для цілей, перерахованих вище, або вибрати найбільш зручний для Вас спосіб контактування. Якщо Ви хочете відмовитися від підписки на вищезазначені маркетингові матеріали, Ви можете легко зробити це, натиснувши необхідне посилання на кожному рекламному повідомленні або зв'язатись з нами за адресою: Info@whirlpool-store.com.ua

3. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ НЕПОВНОЛІТНІХ ОСІБ

Цей сайт не призначений для дітей у віці до вісімнадцяти років, і тому ми свідомо не збираємо особисту інформацію у дітей у віці до вісімнадцяти років на цьому сайті.

4. ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми зобов’язуємось підтримувати безпеку даних, які Ви надаєте нам і вживати розумні запобіжні заходи, щоб захистити Ваші персональні дані від втрати, зловживання або змін, з урахуванням заходів безпеки. Якщо у Вас є які-небудь питання з приводу безпеки вашої особистої інформації, Ви можете зв'язатися з нами, використовуючи контактну інформацію, зазначену нижче. Ми будемо обробляти і зберігати вашу особисту інформацію до тих пір, поки це необхідно для виконання норм законодавства або для потреб бізнесу і цілей, викладених вище / нижче.

 

5. ЯКІ ПРАВА ВАМ НАДАЮТЬСЯ

Законодавство дозволяє Вам перевірити, чи збираємо ми персональні дані про Вас, і якщо так, отримати доступ до вищевказаної інформації; для перевірки її змісту, походження, точності, а також отримання копії, разом з докладною інформацією про те, як і з якою метою вона обробляється. Ви також можете попросити оновити персональні дані, які ми зберігаємо про Вас, і / або виправити і / або зробити їх анонімними і / або видалити їх, а також відмовитися від обробки на законних підставах. Ви також можете відкликати згоду щодо обробки Ваших персональних даних в будь-який час.

З метою реалізації прав, зазначених вище, або з метою зміни способів інформування, повідомте компанію Whirlpool. Якщо Ви бажаєте видалити Ваші персональні дані або поставити будь-яке інше запитання щодо вашої персональної інформації, будь-ласка, зв'яжіться з нами за адресою Info@whirlpool-store.com.ua

Cookie повідомлення

Наш веб-сайт використовує файли cookies та інші технології відстеження, щоб надавати Вам якісніші послуги під час користування нашим веб-сайтом. Ви можете дізнатися більше про cookies і як ми їх використовуємо нижче. 

Ми залишаємо за собою право змінювати або оновлювати Політику конфіденційності і Сookie повідомлення в будь-який час і всі зміни, що будуть зроблені в майбутньому будуть розміщені на цій сторінці. Будь ласка, час від часу перевіряйте сторінку, щоб побачити будь-які оновлення або зміни в цьому Повідомленні про конфіденційність і Cookie повідомленні. 

ДИСКЛЕЙМЕР

 


Array

Форма зворотнього зв'язку


Вкажіть Ваш номер для зв'язку

"Я згоден на обробку персональних даних і запис телефонного дзвінка. Відповідно до Закону України про захист персональних даних"